Yhteystiedot

Puheenjohtaja
Teuvan Perussuomalaiset ry
Eliisa Panttila
puh: 050-570 8243
ennukka76(at)hotmail.comHUOMIO - OBS:

UUDISTUNUT KOTISIVU ELIISALLA TYÖN ALLA!

Maailmaa nähneenä tiedän elämän haurauden. Elämä on tässä ja nyt. Läsnä olossa. Kukaan ei täältä lähtiessään saa mitään aineellista mukaansa. Siksi ainoa kestävä tapa elää on jakaa ylimääräinen lähimmäisten kanssa. Kenellä se on aikaa, kenellä omaisuutta. Näin syntyy yhteisöllisyys.

Kun jaan omastani voin hyvin. Kun annan pois ylimääräisen, ympärilläni on vähemmän puutetta. Jos jokainen avaa sydämensä ja jakaa eväänsä lähimmäisensä kanssa, ei maailmassa ole puutetta.

Olen periksiantamaton oikeudenmukaisuudessa. Minulla on varaa antaa periksikin, jos katson asian sitä vaativan, eikä se loukkaa oikeudenmukaisuutta.

Olen tarmokas ja tarkkanäköinen. Minulta on yhteisten asioiden hoitamisen tiimellyksessä unohtunut tyystin omien taskujeni täyttäminen.

Päättäjänä minun on puhuttava selkokieltä, otettava selvää asioiden syy-seuraussuhteista ja perusteltava kantani. Asialle kuin asialle on oltava selkeät perusteet, jotka jokainen voi ymmärtää. Aseman ja kapulakielen takana piileskely on ohi.

Haluavatko suomalaiset päättäjiksi sijoittajien ja lobbareiden mantroja toistelevia sätkynukkeja, vai maalaisjärkisiä ihmisiä, jotka ottavat asioista selvää ja ajattelevat tavallisen suomalaisen etua?

Tuulivoimarakentelu Suomessa on epäonnistunut perusteellisesti: ylisuuret tuet ovat ylikuumentaneet alan ja tehneet kotimaisen luotettavan energiantuotannon kannattamattomaksi. Todellisuudessa hiilipäästöt lisääntyvät, kun epäsäännöllisesti tuulten mukaan valtakunnan verkkoon saatavalle sähkölle tarvitaan säätövoimaa. Huoltovarmuus vaarantuu ja veronmaksajien raha valuu pääasiassa ulkomaille ja sijoittajille. Teollisen kokoluokan lintusirkkelit vaurioittavat luontoa ja infraäänisaaste sairastuttaa myös lähialueen ihmisiä sekä romahduttaa heidän kiinteistöomaisuutensa arvon. Tuulivoimahankkeiden valmistelu on nostanut tietoisuuteemme suomalaisen korruption kaikessa laajuudessaan.