Yhteystiedot

Teuvan Perussuomalaiset ry
puheenjohtaja

Perussuomalaisten puoluehallituksen jäsen

Eliisa Panttila
puh: 050-570 8243
eliisa.panttila(at)gmail.com


KANTAVIA AJATUKSIANI

Elämää nähneenä tiedän sen haurauden. Elämä on tässä ja nyt. Läsnä olossa.
Kukaan ei täältä lähtiessään saa mitään aineellista mukaansa. Siksi kestävä tapa elää on jakaa ylimääräinen lähimmäisten kanssa. Kenellä se on aikaa, kenellä omaisuutta. Näin syntyy yhteisöllisyys.

Kun jaan omastani voin hyvin. Kun annan pois ylimääräisen, olen vapaampi ja ympärilläni on vähemmän puutetta. Jos jokainen avaa sydämensä ja jakaa eväänsä lähimmäisensä kanssa, ei maailmassa ole puutetta.

Olen periksiantamaton oikeudenmukaisuudessa. Minulla on varaa antaa periksikin, jos katson asian sitä vaativan, eikä se loukkaa oikeudenmukaisuutta.
Ilmiöitä ja kulttuureja on tarkasteltava siitä näkökulmasta, tuottavatko ne missä määrin hyvinvointia ja missä määrin kärsimystä.
Kaikesta on voitava keskustella asiakeskeisesti ja ilman pelkoa stigmatisoinnista.
Kulttuurit ja toimintatavat eivät ole samanarvoisia kyvyssä tuottaa hyvinvointia, ja tämän tosiasian on ohjattava päätöksiä ja valintoja kohti kärsimyksen vähentämistä ja hyvinvoinnin lisäämistä.
Yksinkertaista, eikö totta?

Päättäjänä minun on puhuttava selkokieltä, otettava selvää asioiden syy-seuraussuhteista ja perusteltava kantani. Asialle kuin asialle on oltava selkeät perusteet, jotka jokainen voi ymmärtää. Aseman ja kapulakielen takana piileskely on ohi.

Haluavatko suomalaiset päättäjiksi globaalieliitin ohjaamia, sijoittajien ja lobbareiden mantroja toistelevia sätkynukkeja;  vai maalaisjärkisiä ihmisiä, jotka ajattelevat itsenäisesti ja ajavat tavallisen suomalaisen etua?

Tuulivoimarakentelu Suomessa on epäonnistunut perusteellisesti: ylisuuret tuet ovat ylikuumentaneet alan ja tehneet kotimaisen luotettavan energiantuotannon kannattamattomaksi. Todellisuudessa hiilipäästöt lisääntyvät, kun epäsäännöllisesti tuulten mukaan valtakunnan verkkoon saatavalle sähkölle tarvitaan säätövoimaa. Huoltovarmuus vaarantuu ja veronmaksajien raha valuu pääasiassa ulkomaille ja sijoittajille.
Teollisen kokoluokan lintusirkkelit vaurioittavat ympäristöä ja romahduttavat lähiasukkaiden kiinteistöomaisuuden arvon. Melusaaste, erityisesti infraäänipäästöt, sairastuttavat lähialueen ihmisiä ja eläimiä. Tuulivoimahankkeiden valmistelu on nostanut esille suomalaisen korruption kaikessa laajuudessaan.