Yhteystiedot

Teuvan Perussuomalaiset ry
puheenjohtaja

Perussuomalaisten puoluehallituksen jäsen

Eliisa Panttila
puh: 050-570 8243
eliisa.panttila(at)gmail.com


MINÄ...

Olen asunut Teuvan Norinkylässä vuodesta 2004 ja kotiutunut Etelä-Pohjanmaalle hyvin. Arvostan kotikunnassani ja kylässäni keskinäistä huolenpitoa ja välittämistä, yritteliäisyyttä, turvallisuutta ja maaseutumaisuutta.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi lasta: Onni-enkeli ja Säde pienoinen. Vuonna 2007 syntynyt esikoisemme Onni, Valon lapsi, kuoli sylissämme kotona vuonna 2014, reilun vuoden aivorungon syöpää sairastettuaan. Kymmenen päivää aikaisemmin perheeseemme oli syntynyt Onnin hartaasti odottama pikkusisko. Elämällä ei ole käsikirjoitusta.

Synnyin Ylöjärvellä heinähelteen aikaan vuonna 1976 Markkolan perheen esikoiseksi. Olen asunut elämäni aikana lukuisissa eri osoitteissa, ja peruskoulunikin olen käynyt kolmella paikkakunnalla. Ylöjärven lisäksi olen asunut Orimattilassa, Kuhmoisissa, Järvenpäässä, Parkanossa ja Tampereella. Olen asunut jonkin aikaa myös kibbutsilla Israelissa sekä Mancesterissa Englannissa.

Aloitin työurani yläasteikäisenä rappusiivouksella ja mansikanpoimimisella. Minulla on vielä lukioajoiltanikin hyviä muistoja mansikanpoiminnasta kodikkaalla maatilalla Hämeenkyrön kansallismaisemissa. Kesäisin olen työskennellyt myös avustavana ohjaajana dementiahoitokodissa sekä pyörittänyt lasten huvipuistolaitteita Tampereen Särkänniemessä.

Kasvatusalalta sain kokemusta opiskellessani Järvenpäässä kirkon nuorisotyönohjaajaksi sekä työskennellessäni Parkanon seurakunnassa nuorisotyönohjaajana. Tampereella opiskelin nykyisen maatalousammattini, ja Tampereen seudulla aloitin myöskin maatalouslomittajan työni vuonna 2003.

Teuvalla ja Etelä-Pohjanmaalla on vahva maatalousperinne ja elinvoimaisia maatiloja, ja olenkin työskennellyt maatalouslomittajana alueella viisitoista vuotta.

Lempiharrastuksiini on lukeutunut puolen elämäni ajan lavatanssi. Ilokseni saan jakaa harrastukseni musikaalisen aviomieheni kanssa. Sydämen asiakseni Norinkylässä asuessani muodostui kylätoiminta. Minulle on tärkeää pitää kylämme elinvoimaisena. Minulle on mieheni tavoin tärkeää vanhan korjaaminen sekä eettisesti ja ekologisesti kestävä elämäntapa. Rakastan liikkua ja levätä luonnon sylissä. Luonnossa viipyily tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille. Alueen runsas susikanta on valitettavasti vähentänyt vapaata ulkonaliikkumista, erityisesti lapsilla.


Lypsytyössä...

...ja lavatansseissa Kalliojärvellä alkukesästä 2018.