Yhteystiedot

Puheenjohtaja
Teuvan Perussuomalaiset ry
Eliisa Panttila
puh: 050-570 8243
ennukka76(at)hotmail.comHUOMIO - OBS:

UUDISTUNUT KOTISIVU ELIISALLA TYÖN ALLA!

Olen Eliisa Panttila

Olen asunut Teuvan Norinkylässä Etelä-Pohjanmaalla vuodesta 2004. Olen kotiutunut hyvin kotikylääni Norinkylään, jonka opin tuntemaan aviomieeheni tutustumisen kautta. Arvostan kotikunnassani ja kylässäni keskinäistä huolenpitoa ja välittämistä, yritteliäisyyttä, turvallisuutta ja maaseutumaisuutta. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi lasta: Onni-enkeli ja Säde pienoinen. Vuonna 2007 syntynyt esikoisemme Onni, valon lapsi, kuoli sylissämme kotona 22.8.2014, 13 kuukautta aivorungon syöpää sairastettuaan. Kymmenen päivää aikaisemmin perheeseemme oli syntynyt Onnin hartaasti odottama pikkusisko. Elämällä ei ole käsikirjoitusta.

Synnyin heinähelteen aikaan Markkolan perheen esikoiseksi Ylöjärvellä vuonna 1976. Olen asunut elämäni aikana lukuisissa eri osoitteissa, ja peruskoulunikin olen käynyt kolmella paikkakunnalla. Ylöjärven lisäksi olen asunut Orimattilassa, Kuhmoisissa, Järvenpäässä, Parkanossa ja Tampereella. Olen asunut jonkin aikaa myös kibbutsilla Israelissa sekä Mancesterissa Englannissa.

Aloitin työurani yläasteikäisenä rappusiivouksella ja mansikanpoimimisella. Minulla on vielä lukioajoiltanikin hyviä muistoja mansikanpoiminnasta kodikkaalla maatilalla Hämeenkyrön kansallismaisemissa. Kesäisin olen työskennellyt myös avustavana ohjaajana dementiahoitokodissa sekä pyörittänyt lasten huvipuistolaitteita Tampereen Särkänniemessä. Kasvatusalalta sain kokemusta opiskellessani Järvenpäässä kirkon nuorisotyönohjaajaksi sekä työskennellessäni Parkanon seurakunnassa nuorisotyönohjaajana. Tampereella opiskelin nykyisen maatalousammattini, ja Tampereen seudulla aloitin myöskin maatalouslomittajan työni vuonna 2003. Teuvalla ja Etelä-Pohjanmaalla on vahva maatalousperinne ja elinvoimaisia maatiloja, joten olen työskennellyt maatalouslomittajana alueella yli kymmenen vuotta.

Lempiharrastuksiini on lukeutunut puolen elämäni ajan lavatanssi. Ilokseni saan jakaa harrastukseni musikaalisen aviomieheni kanssa. Sydämen asiakseni on Norinkylässä asuessani muodostunut kylätoiminta. Minulle on tärkeää pitää kylämme elinvoimaisena ja yhteisöllisyys arvossaan. Minulle on mieheni tavoin tärkeää vanhan korjaaminen sekä eettisesti ja ekologisesti kestävä elämäntapa. Rakastan liikkua ja levätä luonnon sylissä. Luonnossa viipyily tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille.


Asemalypsyllä pihattonavetassa.