Yhteystiedot

Eliisa Panttila
puh: 050-570 8243
eliisa.panttila(at)gmail.com


MINÄ...

Olen asunut Teuvan Norinkylässä vuodesta 2004 ja kotiutunut Etelä-Pohjanmaalle hyvin. Arvostan kotikunnassani ja kylässäni keskinäistä huolenpitoa ja välittämistä, yritteliäisyyttä, turvallisuutta ja maaseutumaisuutta.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi lasta: Onni-enkeli ja Säde pienoinen. Vuonna 2007 syntynyt esikoisemme Onni, Valon lapsi, kuoli sylissämme kotona vuonna 2014, reilun vuoden aivorungon syöpää sairastettuaan. Kymmenen päivää aikaisemmin perheeseemme oli syntynyt Onnin hartaasti odottama pikkusisko. Elämällä ei ole käsikirjoitusta.

Synnyin Ylöjärvellä Markkolan perheen esikoiseksi heinähelteen aikaan vuonna 1976. Olen asunut elämäni aikana useissa eri osoitteissa, ja peruskoulunikin olen käynyt kolmella paikkakunnalla. Ylöjärven lisäksi olen asunut Orimattilassa, Kuhmoisissa, Järvenpäässä, Parkanossa ja Tampereella. Olen asunut jonkin aikaa myös kibbutsilla Israelissa sekä Mancesterissa Englannissa.

Aloitin työurani yläasteikäisenä rappusiivouksella sekä mansikanpoimimisella. Minulla on vielä lukioajoiltanikin ihania kesämuistoja mansikanpoiminnasta kodikkaalla maatilalla Hämeenkyrön kansallismaisemissa. Kesäisin olen työskennellyt myös avustavana ohjaajana dementiahoitokodissa sekä pyörittänyt lasten huvipuistolaitteita Tampereen Särkänniemessä.

Kasvatusalalta sain kokemusta opiskellessani Järvenpäässä kirkon nuorisotyönohjaajaksi sekä työskennellessäni Parkanon seurakunnassa nuorisotyönohjaajana. Tampereella opiskelin nykyisen maatalousammattini, ja Tampereen seudulla aloitin maatalouslomittajan työni vuonna 2003.

Teuvalla ja Etelä-Pohjanmaalla on vahva maatalousperinne ja elinvoimaisia maatiloja, ja olenkin työskennellyt maatalouslomittajana alueella jo yli viisitoista vuotta.

Joogaan ja marjastan. Jaamme lavatanssiharrastuksen Pohjoismaiden suurimman sähköurkumuseon perustaneen aviomieheni kanssa. Rakastan liikkua ja levätä luonnon sylissä. Luonnossa viipyily tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille. 


Lypsytyössä...

...ja lavatansseissa Kalliojärvellä.