Yhteystiedot

Puheenjohtaja
Teuvan Perussuomalaiset ry
Eliisa Panttila
puh: 050-570 8243
ennukka76(at)hotmail.comHUOMIO - OBS:

UUDISTUNUT KOTISIVU ELIISALLA TYÖN ALLA!

Olen toiminut vuodesta 2013 Teuvan kunnanvaltuutettuna. Tämä luottamustehtäväni avasi minulle runsaasti muitakin ovia: toimin Norin koulun johtokunnan puheenjohtajana ja Teuvan sivistyslautakunnan, tarkastuslautakunnan sekä kunnanvaltuuston vaalilautakunnan jäsenenä. Olen päässyt osallistumaan sosiaali- ja terveyspalveluistamme vastaavan LLKY:n yhtymävaltuuston kokouksiin. Olen toiminut vuodesta 2014 Perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piirin hallituksen jäsenenä, ja vuodesta 2016 myös piirin 2. varapuheenjohtajana. Ilokseni tulin vuoden 2015 puoluekokouksessa valituksi myös Perussuomalaisten puoluevaltuustoon. Olen saanut toimia vuodesta 2015 alkaen Etelä-Pohjanmaan liiton kulttuurilautakunnan jäsenenä. Kiittääkseni paikallisten toimijoidemme tuesta ja kannustuksesta, jota sain kokea erityisesti eduskuntavaalikampanjani aikana, otin vuodesta 2016 huolehtiakseni Teuvan Perussuomalaisten puuheenjohtajuudesta.

Vuonna 2017 tein uusia aluevaltauksia: aloitin alueellisen jätelautakunnan puheenjohtajana sekä kunnanvaltuutettuna yhdyskuntarakennevaliokunnassa. Ihanaa oppia uutta! Minut kutsuttiin ilokseni myös varajäseneksi maa-ja metsätalousministeriön harvaan asutun maaseudun parlamentaariseen työryhmään.

Luottamushenkilötoimintani alkoi Tampereen Pyynikin seurakunnasta 2000-luvun alussa. Teuvalle muutettuani olen ollut Suupohjan elinkeinotoimen kuntayhtymässä maatalouslomituksen työsuojelutoimikunnan varajäsenenä. Kylässämme aikani aktiivisesti toimittuani minut pyydettiin varajäseneksi sekä Norin koulun johtokuntaan että Teuvan kunnan varhaiskasvatus- ja koulutuslautakuntaan. Norinkylän Nuorisoseuran puheenjohtajana toimin nelivuotiskauden 2010-2013. Jatkoin sata vuotta täyttävän Nuorisoseuramme rahastonhoitajana vuodesta 2014. Olen ollut mukana Suupohjan Kehittämisyhdistyksen toiminnassa. Olen ollut perustamassa ja vetämässä Teuvalla kylien yhteistoimintaryhmää. Kantavana ajatuksena minulla on maaseutukylien vaikutusmahdollisuuksien ja elinvoimaisuuden säilyttäminen. Tärkein luottamustoimeni on äitiys.

Norin Nuorisoseuran lisäksi kuulun Tuulivoima-Kansalaisyhdistykseen. Asuinalueellamme on ollut verkostoiduttava kyetäksemme vastustamaan suurilla (vero)rahoilla pönkitettyä terveyden ja itsemääräämisoikeuden riistoa. Liityin pikku poikani sairastuttua myös Etelä-Pohjanmaan Syöpäyhdistykseen. Syöpä koskettaa omakohtaisesti nykyisin noin joka kolmatta suomalaista.

Kökkä eli talkoot kyläpuistomme perustamiseksi. Voimanaiset vasemmalta Ulriikka, Irja, Eliisa ja Maarit. Käytän mielelläni konevoimaa töissäni kun se on mahdollista.